Jubel – for alle!

Foto: Marielle Eriksen – Magnet Harstad

Jubel – For alle!

Det blir både nasjonale og lokale superstjerner som entrer scenen når tidens første HT Jubel-konsert for unge arrangeres i Harstad til helgen.

I forbindelse med den nye fotballcupen, Nordkraft Festspillcup, har arrangementskomiteen med samarbeidspartnere sørget for en heidundrende utekonsert i Harstad til helgen.

– Det er ikke bare en konsert for barn og unge som deltar i fotballcupen. Dette er en konsert for alle barn og unge, sier Jan Lindgren, på vegne av Nordkraft Festspillcup og HT Jubel-konserten.

Takket være sponsorene er billettene til HT Jubel mulig å tilby til sterkt reduserte konsertpriser.

– Målet vårt er at denne konserten blir mer tilgjengelig for flest mulig, sier han.

Julie Bergan og Ramón entrer scenen

At både Julie Bergan og Ramón kommer til HT Jubel, er arrangementskomiteen svært stolt av.

– Det er helt fantastisk at vi klarte å lande både Julie Bergan og Ramón til konserten vår. Det er jo ikke gitt at man klarer å levere så gode navn første året vi arrangerer HT Jubel, sier Lindgren

Julie Bergan har vært en solid norsk artist som har levert hit etter hit siden 2012. Hun er også kjent for å ha fantastiske og energiske konserter hvor hun gir alt for å gi publikum en opplevelse. Ramón ble først kjent via The Stream på TV2. I fjor høst slo han virkelig gjennom som en av Norges nye favorittartister. På kort tid har han levert låter som har blitt superpopulære.

– Begge artistene har nettopp sluppet nye låter, som jeg regner sterkt med vi får høre på konserten, sier han.

Lokale stjerner

Ikke bare er det de nasjonale artistene som skal skinne for publikum. Det har hele tiden vært viktig at HT Jubel også er en konsert for lokale artister.

– Vi kan derfor med stolthet fortelle at vi har fått både Inna Marja Amundsen og Marco Dagsvold til å opptre.

Inna Marja Amundsen kommer fra Liland i Evenes og drømmer om å leve av musikken. Da hun deltok på Idol i 2020, klarte hun å målbinde Tshawe Baqwa med stemmen sin. Inna Marja har opptrådt på flere steder, blant Harstad kulturhus, Narvik kulturhus og på Markomeannu.

Marko Dagsvold er fra Harstad og slo gjennom på musikkfronten med låten «Ekko» i 2017. Etter det har han sluppet mer musikk, blant annet slipp av singlene «Vill», «Det renner over nu», og «Svømmer» i fjor.

– For oss betyr det mye at vi har mulighet til å gi rom for unge, dyktige artister som vil opp og fram. Og vi kan garantere at de også kommer til å gi alt for publikum på scenen. Vi gleder oss til å presentere en fantastisk HT Jubel-konsert til unge i regionen, sier han og forteller at det ennå er mulighet til å sikre seg billetter til vårens konsertopplevelse for unge.