Samarbeidspartnere og sponsorer

Nordkraft med som generalsponsor!

Da Hålogaland Kraft og Nordkraft fusjonerte i fjor, var det med et mål om å bli sterkere og smartere sammen. Akkurat som de fire fotballklubbene gjør gjennom Nordkraft Festspillcup. Nordkraft og turneringa deler en ambisjon om attraktive lokalsamfunn, både for oss som bor her, men også for tilreisende som kanskje en dag søker jobb i regionen vår. Ei turnering er mer enn den ene helga i året. Det er også samarbeid på tvers for både klubber og lokalsamfunn i planleggingsfasen. Nordkraft ser frem til å følge veksten til turneringa i årene som kommer.

Et nyskapende samarbeid mellom fotballklubbene i Harstad er ikke nok alene. Med tro på vår ambisjon om å skape noe unikt, har Samfunnsløftet blitt en av våre viktigste støttespillere. Med et betydelig økonomisk bidrag gjør de det mulig å realisere Nordkraft Festspillcup. Sammen skal vi nå målet om å skape en turnering med godt sportslig og faglig opplegg for fotballspill, trenere og dommere, samt skape samhold gjennom sosiale arrangement.

Vi arrangerer HT Jubel i samarbeid med Festspillene i Nord-Norges ungdomssatsing. Konserten blir et av flere arrangementer for ungdom under årets Festspill, som har flere dagers program for både unge publikummere og utøvere.

 

 

 

Trener – og laglederarrangement er et samarbeidsprosjekt mellom Nordkraft Festspillcup og Hålogaland Fotballkrets.

 

 

Jubel Sponsor 1 – Hovedsponsor for konsert.

 

 

 

 

Jubel Sponsor 2 – Sponsorer og de som heier på nye arrangement for by og region

 

 

 

Jubel Sponsor 3 – Sponsorer og de som heier på nye arrangement for by og region

 

Upload Image...

Arenasponsorer

Samspillsponsor

 

Supporter og bransjesponsor