HT Jubel lørdag 22.juni 2024

 

Tidligere konserter

Det blir show når Bausa entrer scenen

Gruppen består av b.G, MAFAQ og Phill fra Bærum, som begynte å gi ut musikk i 2021. De ble raskt populære. Hitten «Mawbys» klatret opp til 5.plass på topplista og var der i nesten 100 dager. Det siste året kan de vise til over 30 millioner avspillinger på Spotify på ulike prosjekter.
I fjor deltok de på VG-lista i Oslo. I år kan vi synge og danse med til både «Turne» og «Danseproblem» på HT Jubel🎶💃🕺

Vi gleder oss til å ta imot Delara

En dyktig, ung norsk pop/R&B-artist🤩💃 
 
Hun hadde sitt store gjennombrudd i 2017 med debutsingelen «Paper Paper» og «Gunerius» remixen. Siden den gang har hun kontinuerlig begeistret oss med låter som «Checka» og «Josefin». Med låten «Nå er det oss» ble hun nominert til årets låt på P3 Gull. Visningstall på Tik Tok og avspillinger på Spotify er imponerende👌
Delara er en artist vi definitivt kommer til å se mye til i fremtiden. 22.juni står hun på scenen på HT Jubel🙌

Vibe 22, en fremadstormende Hip-Hop/R&B-gruppe fra Tromsø

Vibe22 skiller seg ut med Samirs intuitive musikalske eksperimentering og Hrishavs følelsesladede sjangerblanding, alt fra rock til rap.

Vibe 22, en musikkgruppe fra Tromsø, består av de to unge artistene Samir og Hrishav. Publikum hos Vibe 22 kan forvente en sjangerblanding fra rap og hip-hop til punk, rock og indie.

Gruppen er også støttet av DJ og produsent Morten Antonsen, som bidrar til den kreative prosessen. Sammen utgjør de Vibe 22, en gruppe som skiller seg ut gjennom sin sjangeroverskridende tilnærming og genuine musikalske uttrykk.

Thea spiller på hjemmebane

Thea debuterte med et brak da hun i et fullsatt Oslo spektrum vant Mgp Jr. i 2015.(nr. 4, 29,33 og 38). Siden den gang har hun gjennomført 150 konserter og events i hele Norge, de fleste sammen med Mgp jr. juleturne og Mgp. Jr. sommerturne, men også mange solo-opptredener.

Tidligere har 20-åringen fra Harstad samarbeidet med Sigrun Loe Sparboe og låtene «Nærmere»(2018) og «Aurora»(2018) I tillegg har hun sluppet albumet «Nissejenta» med 8 julelåter (2020) og siste utgivelse var «Velge mæ»(2023). Singlene er mye spilt på radio og har mange streams på Spotify.

Thea har siden sist, fokusert på jobb og musikk, men har likevel funnet tid til å spille hovedrollen i en julemusikal fem år på rad, samt skrevet på sangtekster. Nå jobber Thea på skole, og holder på med musikk på fritiden.

Biletter Klikk her

For deltagere på Nordkraft Festspillcup er billettprisen kr 190,-.  Billettene kjøpes via påmeldingssystemet Cup Manager (produkt)  frem til 2.juni.

Innslipp til konserten starter kl 1700

 

Arena HT-Jubel

Arena HT-jubel befinner seg midt i Harstad sentrum. Nærmere bestemt Anna Elisabeths gate 2-6 (området mellom Quality Hotel Harstad og Fjordgaten.