Konsert 2023

Lineupen er klar

Med dette stjernegalleriet har vi gleden av å inviterer til årets kuleste konsert for barn og unge i regionen.

Tidligere konserter

Undergrunn

Undergrunn møttes gjennom felles oppvekst på Tøyen og Gamlebyen i Oslo, og begynte å lage musikk sammen da de gikk på ungdomsskolen. Debuten kom i en alder av 15 år med låta «Isbil», som resulterte i opptreden på Bylarm. I 2018 gav gruppa ut EP-en UG Sommer.

Albumdebuten kom med Firenze’s Finest høsten 2020.

De ble nominert til to priser foran P3 gull 2022: årets artist og årets låt for «Italia». Under Spellemannsprisen 2022 vant de klassen årets gjennombrudd for albumet Undergrunn. I tillegg ble nominert i ytterligere fire kategorier, hiphop, årets låtskriver og årets utgivelse for albumet Undergrunn og årets låt for «Italia».

Isah

Kaleb Isaac Ghebreiesus, bedre kjent som Isah, er en norsk sanger, rapper og låtskriver.

Ghebreiesus debuterte på SoundCloud i 2017 med låten «E på tur», og hentet inn som vokalist på hiphop-gruppen Karpes.

Gjennombruddet fikk han sammen med Dutty Dior på singelen «Hallo» som ble utgitt 29. mars 2019. «Hallo» hadde 8,6 millioner avspillinger på Spotify på slutten av 2019, og lå totalt 17 uker på VG-Lista.

Under Spellemannsprisen 2019 mottok Isah pris i klassen «Urban» for EP-ene Sukkerspinn & Hodepine del 1 og 2, og pris i klassen «Årets gjennombrudd». Han var også nominert i klassen «Årets låt» sammen med Dutty Dior for «Hallo».

Emilie Fosshaug

The Voice aktuelle Emilie Fosshaug kommer til HT-Jubel.
 
Emilie har jobbet med noen av landsdelens beste musikere. Spilt på små og store scener i inn og utland, og de siste månedene vært deltaker i The Voice.
Som vokalist lener hun seg mot de store kvinnelige sangerne og finner mye inspirasjon i dem.

Arena HT-Jubel

Arena HT-jubel befinner seg midt i Harstad sentrum. Nærmere bestemt Anna Elisabeths gate 2-6 (området mellom Quality Hotel Harstad og Fjordgaten.