Velkommen til Nordkraft Festspillcup!

Fire av Harstads fotballklubber, Harstad Idrettslag, IF Kilkameratene, Medkila Idrettslag og FK Landsås, har for første gang gått sammen om å arrangere ei fotballturnering, og målet vårt er klart: Vi ønsker å bli den største fotballturneringa nord for Trondheim.

Vår visjon er å skape minner for livet gjennom å arrangere ei magisk helg i Harstad for hele fotballfamilien. Vi legger til rette for samhandling og felles opplevelser gjennom fotballen, og har samtidig lagt turneringen til åpningshelgen for Festspillene i Nord-Norge med det yrende folkelivet og brede kulturtilbudet det gir – sammen gjør dette Nordkraft Festspillcup unik og spennende. Vår fremtidsretta turnering har fokus på miljø. Og på mangfold, vi har nulltoleranse mot diskriminering. Vi scorer mer sammen!

Raus, helhjerta, attraktiv og artig

Verdiene våre raus, helhjerta, attraktiv og artig ligger bak alt vi gjør og skal prege Nordkraft Festspillcup.

Å være raus handler for oss om samhold, inkludering og likeverd, hit kan du komme som du er – vi har rom for alle.

Vi er helhjerta gjennom å gi alt og jobbe riktig som arrangør for å skape ei minneverdig og god turnering for alle involverte.

Vi er attraktive fordi vi arrangerer ei turnering med høy kvalitet i alle ledd og kobler fotball sammen med kultur gjennom Festspillene, og legger til rette for inntrykk og opplevelser på flere arenaer.

Fotballturnering er artig og vi skal gjøre det vi kan for at alle spillere, trenere, dommere, foresatte, frivillige og andre støttespillere skal sitte igjen med denne opplevelsen.

Vi ønsker å gi dere en så god totalopplevelse at dere velger oss igjen og igjen.
Vi vil bidra til bolyst og opplevelser i Nord-Norge!

Bærekraftsmål