Nordkraft med som generalsponsor!

Klart for Nordkraft Festspillcup!

Nylig ble det klart at Nordkraft blir generalsponsor for fotballturneringa vi skal arrangere i juni. Den får derfor navnet Nordkraft Festspillcup.

Sverre Mogstad, leder HR og samfunnskontakt i Nordkraft, sier følgende om bakgrunnen for kraftkonsernets engasjement i cupen:

-Vi er et lokalt selskap med eiere som i all hovedsak er kommunene i aksen mellom Harstad og Narvik. Vi er derfor ekstra opptatt av å bidra til aktiviteter og prosjekter som bidrar til økt bolyst i regionen vår. Vi mener dette er et slikt prosjekt og har stor tro på at denne cuphelga blir magisk for hele fotballfamilien. Det skal bli en opplevelse som «skaper minner for livet» og legge grunnlaget for gode verdier hos barn og unge – på veien i livet deres.
-Så må jeg også føye til at vi synes det er flott at fire klubber kan samarbeide om denne satsingen. Vi ser at samarbeid er viktig, spesielt når nye, tunge løft skal tas. Dette er et eksempel til etterfølgelse.

Om Nordkraft Festspillcup

Turneringen er lagt til åpningshelgen for Festspillene i Nord-Norge med det yrende folkelivet og brede nasjonale og internasjonale kulturtilbudet det gir. Så her blir det attraktive forestillinger på ulike arenaer. Og vi kan allerede nå love at vi vil komme med spennende overraskelser. Dette vil gjøre turneringen helt unik i sitt slag.

Et konsept for hele fotballfamilien

Men først og fremst handler det om ekte fotballglede for hele fotballfamilien! Derfor skal vi lage et meget godt konsept for spillerne, men også for trenere og dommere. Detaljene kommer vi tilbake til ved en senere anledning.

Fokus på ei bærekraftig turnering

Vi vil også ha fokus på å skape ei grønn og fremtidsrettet turnering. Det gjelder både sosiale forhold og klima og miljø. De gode og livslange vennskapene som skapes, at vi alle er like mye verdt, og at vi kun sammen kan ta vare på miljøet vårt. Og det ligger jo i fotballens ånd å skape god lagånd og godt samspill. Eller som vi sier: Vi scorer mer sammen!

Bedre i lag

For å skape ei best mulig fotballturnering er vi fire lag som har gått sammen som arrangører: Harstad idrettslag, IF Kilkameratene, Medkila idrettslag og FK Landsås. Kjerneverdiene for turneringa er: Raus, attraktiv, helhjerta og artig.

Minner for livet

Det er drømmer, hardt arbeid og fotballglede som driver oss. Derfor skal vi gjøre alt vi kan for å innfri visjonen vår: Å løfte fotballgleden til værs og skape MINNER FOR LIVET!

Velkommen skal dere være!

Ja, da håper vi dere kommer 24.–26. juni 2022 til festspillbyen Harstad. Vi står med åpne armer for å ta imot dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *