Arrangement for trenere og lagledere

Trenernes rolle og ansvar for å ivareta klubbens og spillernes ønske om god og sunn aktivitet for alle uansett bakgrunn, ferdigheter og fremtidige muligheter.

Vi har en utfordring med frafall i fotballen som fører til enda større utfordringer for klubbene for å i det hele tatt kunne stille lag til cup og seriespill. Vi har invitert inn Tom Stenvoll og Christoffer Ervik til å lede et trenerforum hvor denne tematikken blir tatt opp og diskutert.  

Tom:

Hvordan henger vi med i utviklingen av norsk fotball med de forutsetningene vi har her hos oss. Finnes det muligheter for å fortsatt utvikle oss? På hvilken måte kan vi gjennom vår rolle som trener skape et engasjement som smitter over og bevarer spillere og trenere til å bli værende i fotballen lenger?

 

Christoffer:

Hvordan kan man skape et miljø der alle har et fokus som gagner både seg selv og laget, selv om det er forskjell i ambisjoner og nivå?Det å bygge relasjon, bry seg, ivareta, legge til rette for hver enkelt utøver og tro på at de kan utvikle seg uansett ståsted. Bruke tid på å lage et solid opplegg og la spillerne være bidragsytere til at opplegget blir tilpasset dem.

 

Arrangementet finner sted på Quality Hotellet. Når den faglige delen er ferdig blir det servering av middag i hotellets restaurant. De som ønsker slipper inn på konsert HT Jubel og avslutter kvelden der. 

Tid og sted; Lørdag 24.juni på Quality Hotel Harstad.

Kl 1800 – 2000 Trenerforum v/Stenvoll og Ervik

Kl 2015 Middag

Pris; Kr 400,-

Billetter kjøpes via Cup Manager i forbindelse med påmelding av lag.

 

Velkommen!

Tidligere arrangement for trenere og lagledere

Tom Stenvoll
Hålogaland Fotballkrets

Kretsansvarlig Trenerutvikler med mange års erfaring som spiller og trener i norsk toppfotball.

Christoffer ervik
Bodø Glimt

Trener i Glimt-Akademiet. Har tidligere erfaring som trener og trenerveileder i IF Kilkameratene.